2011. január 17., hétfő

93.

A blog publikusan (ezzel együtt) 93, csak számomra láthatóan pedig 97 bejegyzést tartalmaz. Úgy döntöttem, a publikushoz tartom magam, és megpróbálom 100-ra kihozni a végét... Nem lesz nehéz, de így ma is kell írnom, sajnos. :P Úgyhogy megírom, hogy tegnap végre elmentünk Wilanówba, amit már szeptember vége óta csak halogattunk, és ahol amúgy Jan Sobieski nyári rezidenciája van parkkal, amit most épp felújítanak. Jó hely, el kell menni egyszer tavasszal/nyáron is. :) Ezen kívül tegnapelőtt voltunk színházban, Witkacytól (Stanisław Ignacy Witkiewicz) láttuk Az anyát, családi pszicho-tragikomédia, szóval pont nekünk való, ja, és vizsgaelőadás volt, egy alternatív színház alternatív pincéjében, Varsó másik végében... :P 
Ma egyébként multiple choice tesztet írok a lengyel rendszerváltás következményeiből (Transformation in Poland after 1989), meg az elmúlt 20 év filmjeiből (Focus on the New Poland) - angolul! Apropó, az angolt nem tudom befejezni, jegyet se kapok belőle, mivel nagyon sokat hiányoztam. De nem bánom, hogy legalább annyit jártam, amennyit tudtam. :) 
Izgalmas bejegyzés vége.
A mai dalunk pedig: Renan Luce - Les voisines (Csak mert Julival felfedeztük, hogy mindketten ismerjük, két teljesen különböző forrásból, és mindketten szeretjük. ;))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése