2010. december 21., kedd

soksoksoksok

Kb. ennyi dologról kéne beszámolnom, de nem nagyon van ihletem-kedvem írni. Úgyhogy egymondatos rézümék:

Wrocław: gyönyörű volt, kellemes csalódás, nagyon jól éreztük magunkat, ezen kívül coffeeheavenös "gingerbread latte" rulz.

Varsó: a tegnapi karácsonyozás foscsi volt (különböző, rajtunk kívülálló okok miatt, de legalább énekeltünk), a mai nyelvgyakon csak ketten voltunk Julival, vicces volt, de nagyon jó, a félév utolsó órája jan. 20., két nappal előtte félévzáró teszt, juhé, egyre valószínűbb, hogy 23-án megyek haza.

Párizs: kaptam levelet haza, meg beszkennelve ide is, el vagyok fogadva mint Erasmus student, és minden a lehető legnagyobb rendben, febr. 4-én megyek.

Budapest: holnapután megyek, remélem, a légi közlekedés normális lesz, és nem ragadok itt még hosszú órákra, várom nagyon, remek ajándékokat viszek mindenkinek, egyelőre úgy fest, a tervezettnél később, jan. 5. körül jövök vissza, Erasmusszal és jogi karral kapcsolatos adminisztratív teendők miatt.

Tartu: Benedek kvázi egyedül maradt, Anett és Marci vannak még ott, de holnap Anett is hazamegy, a többi Leányok úton illetve már otthon (Bari?) vannak, ezúton is csókoltatom Őket és kérdezem, hazaértek-e épségben.

HOLNAPUTÁNUTÁN KARÁCSONY!!!! :))))))))))))))))))))))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése